Carta Menú
Chuletón de Vaca vieja 100gr (madurado y limpio) con su guarnición de patatas fritas y pimientos de Padrón 8.00€
100g t-bone steak garnished with chips and Padrón peppers (small, green peppers fried in oil)
Corte ibérico con salsa de mostaza y su guarnición 18.00€
Iberian meat with mustard sauce and its garnish
Corona de calamar fresco frito a la andaluza 25.00€
Crown of Andalusian-style fried calamari with crispy straw fries
Croquetas de jamón ibérico, rabo de toro o carabineros (1 und.) 3.25€
Iberian ham, ox tail or red shrimp croquettes
Revuelto de chistorra, morcilla de Burgos y piquillos 15.00€
Scrambled chistorra, black pudding from Burgos and piquillo peppers
Timbal de ensaladas, colas de gambas, verduras al horno y vinagreta de frutos secos 16.00€
Pastry filled with a timbale mixture of salad, prawn tails, ven-baked vegetables and dried-fruit vinaigrette
Tomate valenciano con ventresca, cebolla tierna y piparras 16.00€
Tomatoes from Valencia with ventresca tuna, spring onions and chillies
Escalivada con mojama y anchoas del cantábrico 17.00€
Escalibada (smoky-grilled vegetables) with mojama (salt-cured tuna) and anchovies from Cantabria
Salteado de habitas con alcachofas, huevo y jamón 17.00€
Sautéed broad beans with artichokes, egg and ham
Tomate valenciano con pesto, helado de parmesano, rúcula y queso fresco 17.00€
Tomatoes from Valencia with ventresca tuna, spring onions and chillies
Arroz caldoso de sepia, langostinos y verduras 21.00€
Brothy rice with cuttlefish, prawns and vegetables
Lomos de bacalao Gratinados con ali-oli de ajo negro y pisto manchego 18.00€
Cod fillets au gratin with ali-oli and Manchego pisto (zucchini, peppers, onions, and garlic in a thick tomato sauce)
Bizcocho de chocolate, helado de vainilla y frutos secos 6.50€
Chocolate cake, vanilla ice cream and nuts